Dit ben ik

Mijn naam is Lenna van den Haak (1980) en sinds 2002 ben ik werkzaam in de mediabranche. Een branche die niet stilstaat en zichzelf soms in de weg zit door de snelle ontwikkelingen. Ik heb het medialandschap zien veranderen, social media is minstens net zo belangrijk als de traditionele media. Een krant, radio- of televisiezender, allemaal kunnen ze niet meer zonder social media.​

Reden genoeg dus, om mij buiten het ‘speelveld’ te gaan bewegen. De afgelopen jaren heb ik veel praktische kennis opgedaan op het gebied van online- en social media. Niet uit boeken maar ‘on the job’.  Het uitzetten van social mediacampagnes, video’s editen… ik draai mijn hand er niet meer voor om.

​De meerwaarde om met mij in zee te gaan? Door mijn journalistieke achtergrond begrijp ik direct wat een redactie van een verhaal, foto of video verwacht. Ik begrijp hoe het proces van storytelling in elkaar steekt waardoor ik efficiënt kan werken.​

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op, dan maken we een afspraak.